Hoe aanleveren?

Om uw drukopdracht goed te kunnen verwerken, ontvangen we graag uw beeld, logo of tekst vectorieel via een  IllustratorPhotoshop of PDF-bestand. Vrijwel alle andere extensies zijn ook mogelijk, zij het met een minimum resolutie van 300 dpi.

Tekst

Zet alle teksten om in lettercontouren of lever alle gebruikte lettertypes aan.

Afbeelding

Bij een ontwerp met meerdere kleuren is het aangewezen om per drukkleur een laag aan te maken (zeefdruk).

Drukkleur

Om het  drukkleur van uw ontwerp te evenaren, is een goede omschrijving van het kleur nodig. Indien mogelijk, ontvangen wij graag de PMS code (pantone) van het gewenste drukkleur. Als u in het bezit bent van een bedrukt voorbeeld, gelieve dit bij te voegen ter illustratie.

Borduren

Het volstaat om een jpeg bestand in hoge resolutie (minimum 300dpi) aan te leveren.

Geen vector-bestand

Indien u niet beschikt over een vectoriëel bestand, mag u bij een 1 kleuren drukwerk het bestand ook aanleveren in een zwarte print.

Drukbreedte

Bij de bepaling van de grootte van de bedrukking / borduring, spreken we in termen van drukbreedte. Indien mogelijk mag u de gewenste breedte doorgeven. De standaard afmeting voor een borstbedrukking varieert tussen de 8 à 10 cm. Rugzijde is standaard 20 à 26 cm. Uiteraard is dit afhankelijk van het ontwerp en mag u dit zelf bepalen.

Het maximum drukformaat is 38 x 26 cm.

Geen ontwerp?

Indien u het drukbestand niet kan aanleveren volgens bovenstaande voorwaarden, dan kan u uw ontwerp/idee op papier aanleveren, zodat wij dit verder voor u kunnen uitwerken. Voor dit voorbereidend werk, betaalt u dan volgens uurtarief.